Massage
Spädbarnsmassage - välkomna ditt barn
I spädbarnsmassagen lär du dig att själv ge varsam massage åt ditt barn. Det stimulerar nervsystemet och immunförsvaret och ökar halten av må-bra-hormonet oxytocin i blodet. Massage hjälper barn som har svårt att koncentrera sig eller inte äter ordentligt. Det har visat sig att barn som får massage ökar i vikt snabbare än de som inte får det.

Jag är certifierad instruktör i spädbarnsmassage och medlem i International Association of Infant Massage.

Varianter: Nybliven pappa? Jag ordnar kurser för enbart pappor som vill lära sig babymassage. Jag ordnar ochså kurser där förälrarna får lära sig att massera både varandra och sitt barn.

Kursanmälan: Kontakta mig (mail och telefonnummer längst upp på sidan) för att anmäla dig och lär dig ge ditt barn härlig massage!
Familjemassage
Lär er massera varandra i familjen! Ett fantastiskt sätt att slappna av.
Kursanmälan: Kontakta mig (mail och telefonnummer längst upp på sidan)
 
Massage på jobbet - snabbt och effektivt
En kurs med tyngpunkt på massage, bra arbetsställning och avslappning för att minska sjukskrivningen och öka effektiviteten och trivseln på jobbet.

Du får lära dig olika massagegrepp för rygg, axlar, nacke och armar, så att du kan behandla problem i övre bröstryggen och rörelseapparatens funktion. Dessutom lär jag dig stretching och avslappning i de s.k. stressmusklerna. Vi masserar sittande med kläderna på. Utbildningsmaterial och kursintyg ingår, och inga speciella förkunskaper krävs.

Kursen tar sex timmar och jag lär er direkt på er arbetsplats eller i mina lokaler.

Kursanmälan: Kontakta mig (mail och telefonnummer längst upp på sidan) för att delta i en kurs eller för att ordna en kurs för anställda på din arbetsplats.
Sittande massage - massage utan bänk
Alla mår bra av massage! Sittande massage är extra praktisk, för du kan massera dina arbetskompisar, din familj eller partner, vänner osv., utan att du behöver en bänk eller att någon behöver ta av sig kläderna.

Kursinnehåll:
  • Massage
  • Stretching
  • Triggerpunkter
  • Arbetsställning
  • Anatomi
  • Att använda en massagestol

    Kursanmälan: Kontakta mig (mail och telefonnummer längst upp på sidan) för att anmäla dig.
Klassisk helkroppsmassage
Lär dig klassisk helkroppsmassage! Med kunskap i massage kan du själv behandla spända och värkande muskler, och skapa förutsättningar för smidighet och rörlighet i kroppen. Massage ger välbehag och minskar nivåerna av stresshormon och adrenalin. Det minskar också stress, oro och inre spänningar. Behandla din partner, din familj eller dina vänner.

Kursanmälan: Kontakta mig (mail och telefonnummer längst upp på sidan) för att anmäla dig.