Massage

Om mig

 

Jag heter Alexander Bagdi och har jobbat med massage sedan 1994.

Etablerad och haft egen praktik Sedan 1999. Jag är diplomerad massageterapeut och utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag är också certifierad massör, sjukvårdare,  international Instruktör i spädbarnsmassage, Su Jok Terapeut och Certifierad Kinesiologi tejping samt rehabilitering med endoekologiska medel även hälsokost.

Innan jag gick över till massage jobbade jag med idrott och som instruktör i aerobics.

Jag är specialist på att ge snabba och goda resultat såsom nackspärr och ryggskott. Jag samarbetar med en sjukgymnast och har goda kontakter med olika specialistläkare.

Jag är ansluten till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och du omfattas av en patientförsäkring. Mina patienter är både privatpersoner och företag.

Referenser

Bästa behandlingen jag varit på.
Alexander Bagdi ger mig en mycket bra behandling, såväl för kropp som själ.Han förklarar pedagogiskt vad han gör och får mig som patient att känna mig trygg. Hans behandlingar handlar inte bara om att få en "skön massage" utan lika mycket om att reda ut var problemen finns och hur man på olika sätt kan möta de bekymmer man har."
Stefan Gadd Karlsson
Adjunkt vid Östra reals gymnasium
Stockholm
Bra jobbat!
"Du hade rätt.

När jag lämnde dig så var det annorlunda att gå, musklerna hjälpte till på ett annat sätt. Du är duktig. Jag ska försöka att gå på ett mer aktiv sätt, där jag spänner magen och jobbar mer med armarna och benen.
Jag tycker om att du har ett samspel mellan klienten och dig , det är ngt man gör tillsammans, en resa, en förvandling. Inte bara sköna smekningar.
Jag tycker det är bra att du delar upp det i behandling, utbildning och
produkter. Det är svårt att komma ihåg att smörja in sig med salvan varje dag. Övningarna är lättar att göra. Hur viktiga är att jag smörjer in mig med krämen varje dag? Är det viktigt eller bara bra om jag gör?
Jag tycker du är jättebra på att se vilka delar jag behöver att öva upp, och att du ger övningar som är lätta och precis vad kroppen behöver. Imponerande av dig.
Jag förstår att du ser så mycket mer av vad min kropp/själ behöver men att du sparar det till rätt tillfälle, jag väntar ivrigt att få ta del av allt i denna resa.
Jag förstår att det blir en intensiv period först, som sedan blir längre
och längre uppehåll när man lär sig att ta hand om kroppen mer och mer och själv blir starkare. Men det känns lite fel att när vi är klara ( hur lång tid det nu tar) så
ska man fortsätta att komma varje månad. Jag förstår att det är får mitt bästa men det känns för ofta. Det skulle kännas bättre att underhålla kroppen var 3:e månad.  Men detta är bara vad jag känner!! Inte vad vi ska göra. Bara lite känslo feedback.
Du har bra tider, bra bokningssystem, Kostnaden är lite hög men acceptabel med tanke på vad man får ut. Jag tycker att du går framåt i bra takt, det känns som att kroppen utvecklas bra."
Peter Bjelvert
Tech Sales for Information Server Information Management
IBM Software Group
Axelvärk
"Jag fick en otrolig värk i axeln efter att jag hade lyft en dörr fel jag kontaktade Alexander eftersom jag har fått veta att han är bra, efter att ha fått en tid med kort varsel så kom jag dit för att han skulle kolla vad som var fel.
Alexander  tog god tid på sig för att utröna var nånstans felet till det onda kom ifrån, tydligen så hade mina muskler låst sig i axeln, han hittade att felet låg nere i ryggen, det var där som han började massera för att tillslut komma upp till axeln där han kunde låsa upp en del av dom knutar jag hade, efter första gången hos Alexander så kan jag röra min axel mycket bättre samt att jag inte har ont och kan sova ordentlig på natten."
Anders Mattsson
Väl omhändertagen
"Jag fick möjlighet att gå på regelbunden massage hos Alexander via min arbetsplats. Nu går jag på behandling minst en gång i månaden. Oftast har jag inga större problem med vare sig muskler eller leder och då inriktar sig Alexander på förebyggande behandling såsom att lösa omedvetna spänningar eller att ge en klassisk avslappnande massage.Vid ett tillfälle när jag drabbats av ryggskott så hjälpte Alexander mig direkt med en extra behandling som ledde till ökad rörlighet och avslappning.
Varje behandlingstillfälle är unikt och anpassas efter min dagsform. Är man intresserad av att veta hur Alexander jobbar så berättar han gärna och man får då en insikt i hans kunskap.
Jag rekommenderar varmt ett besök hos Massagen där du kommer att bli väl omhändertagen."

Mia Tjärnberg
Bildrepro Stockholm AB

Förstagångsmassage
Hej Alexander!
Jag vill tacka dig för en mycket trevlig och välbefinnande massage. Jag känner mig mycket avslappnad och mjuk i kroppen nu. Jag berättade för dig att det var första gången för mig och jag tyckte att du respekterade det väldigt bra och var ”lagom” hårdhänt tycker jag. I fortsättningen kan vi avancera mera då jag blir mer och mer bekant med massagen. Jag fick också några tips på hur jag kunde stärka musklerna med några enkla övningar, så jag ska jobba med det tills nästa gång. Vi ses!
Carola Russmark
Skandiamäklarna
Behandling och träning
"Hej Alexander Jag kan verkligen från hjärtat rekommendera dej, du hjälper mej med din fina behandling och jag känner mej ung på nytt varje gång vi ses, det är alltid lika trevligt att få glädjen att träffa och jobba med dej. Alltid Glad Positiv och kunnig , Lycka till."
Lasse Lönndahl
Ryggskott
I samband med att jag skulle flytta så fick jag efter en helgs bärande, konkande och packande ett ryggskott. Jag försöker att hålla igång med träning, främst styrketräning, några pass i vecka och anser att jag har bra tränad. Har normalt inga återkommande problem med ryggen förutom lite stelhet när jag sovit i fel ställning, men nu fick jag ryggskott och riktigt ont i ryggen. Jag hade stött på Alexander Bagdi på ett företag där han masserar personalen och nu behövde jag specialhjälp. Jag har ingen tidigare erfarenhet av regelbunden massage och liknande behandlingar. Jag brukar naturen ha sin gilla gång och låta läka kroppen allt eftersom. Alexander kontaktade mig vid precis rätt tillfälle i ett annat ärende och vi bokade en tid. Initialt känner man sig lite utlämnad när man går till någon för behandling, men Alexander gav ett bra intryck. Efter första behandlingen kändes det bättre och vid andra behandlingen kändes en markant skillnad. Nu kunde jag fullfölja den flytt jag var mitt uppe i. Jag varit på Massagen några gånger och ryggen känns bra igen. Har dessutom fått övningar att göra i förebyggande syfte för att slippa/förebygga framtida ryggproblem. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med den behandling och den massage jag fått av Alexander Bagdi och kan varmt rekommendera honom.
Med vänlig hälsning Karl Johan Porry
Akut nackspärr
Hej Alexander! Dagen efter jag var hos dig var jag väldigt trött och törstig. (Lite som om jag skulle vara bakis) Men smärtan i skuldran var borta. Det känns som jag har träningsvärk i skuldran och i nacken, kan vrida huvudet åt båda hållen utan smärta.
Hälsningar Bengt Lindström
Nackspärr
Jag kom först i kontakt med Alexander under 2005 när jag hade fått en ordentlig nackspärr en dag. Jag hade länge dragits med det och provat olika massörer på badhus och simhallar men problemet återkom med jämna mellanrum. På fritiden är jag instruktör i jujutsu och för mig är det viktigt att kroppen är 100%. Alexanders behandlig var inte lik någon jag fått tidigare och han engagerade sig fullständigt åt min nacke vid några behandlingar under två veckors tid. Jag har fått flera olika tekniker som jag kan arbeta med hemma och idag är jag fri från besvär. Alexander gick verkligen in för att lösa mitt problem och det gjorde han med bravur.
Johan Landgren
Bildrepro Stockholm AB
Ont i ljumsken
Jag är Veteranroddare på 64 år, har vunnit 3 st VM + 1 silver. 2006 fick jag ont i min ena ljumske, efter röntgen konstaterades förslitning i höftleden, bara att lägga ner satsningen trodde jag. På vintern 2007 kom jag i kontakt med Alexander efter goda råd massage och mycket stretching kunde jag fungera igen. Är i skrivande stund på väg till ett nytt VM! Stort tack Alexander!!!!
Jan Linder
Stel och öm i kroppen
Som aktiv roddare och 64 år gammal är man både stel och öm i kroppen. Alexander har med massage ökad min rörlighet och vitaliserat mina muskler.
Claes Friström
Rygg och huvudvärk
Hej Alexander! Jo jag mår mycket bra, lyckades till och med sova till elva imorse kanske tack vare dig. Har inte sovit så länge på säkert två år. Jag är en alpin skidåkare som ägnat större delen av mitt liv åt skidåkning. Jag bor numera i Torsby där jag går på Torsby skidgymnasium. Min familj bor i sthlm och Alexander hade sin gamla mottagning i vårt hus. Det var 2005 som jag först tog kontakt med Alexander eftersom jag hade stora ryggproblem som besvärade mig dagligen. Han hjälpte mig verkligen och jag började gå hos Alexander en gång i veckan ungefär. Han var inte som en vanlig massör utan tog både hjälp av andning och tekniker för att komma åt problemen. Det hjälpte verkligen och jag blev fri från mina problem. Numera träffas vi inte så ofta pga. av att jag bor i Torsby. Jag träffade Alexander senast igår då han masserade mina käkar eftersom jag gnisslar tänder. Jag har aldrig tidigare besvärats av huvudvärk men jag har börjat få återkommande huvudvärk eftersom jag gnisslar så mycket tänder. Alexanders behandlingar hjälper verkligen och jag mår mycket bättre. stort tack
Martina Ryberg
Torsby skidgymnasium
Värk i samband med arbetsställning
"Till Alexander Bagdi Jag vill gärna tacka för den hjälp jag fått genom dina behandlingar. Eftersom mitt arbete i huvudsak består av mikroskopering, har det lett till spänningar & stelhet i nacken & axlar men även i ryggen. Återkommande ”nackspärr” har hört till vanligheterna, trötthet i ryggen likaså. Hos dig har jag fått tillbaka rörligheten. Plötsligt kan jag se bakåt över axeln utan att vrida på hela kroppen t.ex. Många stretchövningar som jag fått tips om har varit lätta att göra under små pauser i arbetet. Lätt att glömma bort när det är som stressigast men vi försöker påminna varandra. Vi har också möblerat om lite för att få vettigare arbetsställningar. Mycket tack vare dig, faktiskt. Dina kunskaper & Vänliga sätt har betytt mycket. Tack för det!! Hälsningar.
Ingmarie Sundgren
Karolinska Sjukhus
Biomedicinsk analytiker
Nacke och axlar
"Käre Alexander. Jag vill berätta åt dig att ditt sätt behandla min Nacke och mina Axlar berörde mig det gjorde du på så fint sätt, jag uppskattar dina yrkeskunskaper."
Besvär i låren
"Käre Alexander Tack för senast. Jag uppskattade mycket att jag fick behandling från dig. Till ex: började fundera hur behandlingen av kindmuskler kan påverka låren, vad det faktiskt gjorde. Varmaste Hälsningar"
Matti O Saatamoinen
FIN- 02770 ESBO.Finland.
Knäskada
"Drabbades för några år sedan av en knäskada. Föll och landade med mitt knä på en betongperrong. Genom Alexander Bagdis massageterapeutiska behandlingar och med hans träningsråd blev jag bra. Anser att han är mycket skicklig och gör sitt yttersta för att man ska bli helt bra. Kan rekommendera honom"
Ann-Louise Flohrén
Miljödepartementet
Skadad armbåge
"Hösten-03 gick jag omkull med en häst och krossade min armbåge. Efter sjukskrivning och flitig sjukgymnastik fick jag problem med nacken på motsatta sidan. Jag talade med min sjukgymnast, som rekommenderade mig att söka hjälp hos Alexander. Han tog emot mig omgående. Behandlingen hos Alexander har verkligen givit resultat. Jag upplever det också positivt att Alexander inte bara masserar min nacke utan även andra spända delar av kroppen såsom rygg, fötter och vader. Det känns att Alexander utför ett arbete, massagen är varierande och kraftig och går på djupet. Han tar god tid på sig. Gott och väl en timme brukar Alexander avsätta för mig. Alexander är lyhörd för att jag upplever massagen positivt och är mån om att vi samarbetar under massagen. Jag kommer nu att rekommendera min dotter med sina käk- och axelproblem att söka hjälp hos Alexander."
Ylva Westin
Speciallärare
Vaxholm
Gravidmassage
Alexander har lyckats bra med att få min gravidtrötta rygg må mycket bättre. Rekommenderas till andra gravida.
2006-03-22 AnnSofie Hjalmar
Smärtorna försvann
Alexander lyckades fixa min 20 år gamla idrottsskada. Där andra proffs har misslyckats.
Urban Ahlgren
Massage i skolan
1- "Alexander Bagdi har arbetat i min klass på mellanstadiet under vårterminen 02. Han har visat på mycket god kunskap när det gäller elever i behov av särskilt stöd. Alexander har bidragit med stor kunskap i massage i skolan. Han är en lyhörd och engagerad person. Alexander är kreativ i sitt yrke och försöker hitta nya pedagogiska metoder för elever som har svårigheter med att fungera i en grupp. Jag kan varmt rekommendera Alexander som en god Pedagog." Inger Uhrdin- Specialpedagog Fiskaruddsvägen 26

2- "Härmed intygas att Alexander Bagdi Dipl. Massageterapeut, varit hos oss på Näsbyparkskolan och lärt ut hur man masserar varandra i skolan till våra elever i samband med vårt arbetslagstemavecka: ”att må bra”. Hans stora entusiasm smittade av sig på hela gruppen, det var en härlig, glad och otvunget stämning bland eleverna i den stora salen. Vid elevernas utvärdering av temaveckan uttryckte alla sin glädje över att ha fått lära sig att massera, och speciellt ett stort tack riktades till Alexander för hans roliga och trevliga sätt att ge tips hur man går tillväga! Vi lärare som elever, vill på det varmaste tacka för en hel underbar dag med Alexander fina instruktioner! Vi rekommenderar gärna honom till vidare arbete bland elever. Vi tycker att det trevligt att just Du kom till oss! |
Hälsningar från, Hasse, Anna, Åsa, Rebecka m.fl." Genom Kerstin Hageman. Näsbyparkskolan, 08-6308660